BAŞKAN'DAN

2017-2018 Güz Dönemi Ders Seçimi İşlemleri.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu 1. sınıfların dışındaki önlisans ve lisans öğrencileri ders seçim işlemlerini 02 – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında MEBİS’den yapacaklardır.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu 1. sınıflarının ders seçim tarihleri akademik takvimde ayrıca belirtilmiş olup aşağıda yer almaktadır.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1. sınıflarının akademik takvimi için tıklayınız.
Meslek Yüksekokulu 1. sınıflarının akademik takvimi için tıklayınız.
Detaylı bilgi için Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından yayımlanacak duyuruları takip edebilir, ilgili Dekanlık/Müdürlük ve danışman öğretim elmanı ile mail yoluyla iletişime geçilebilir.
Öğrenim ücreti borcunun bulunması durumunda ders seçim sayfası açılmayacağından Öğrenci Muhasebesi Birimine başvurulması gerekmektedir.
Muafiyet sınavı sonucuna göre birinci sınıfa başlayan öğrencilerin ders seçim işlemlerinden önce ücret farkını ödemeleri gerekmektedir. Ücret farkının ödenmemesi durumunda ders seçim sayfası açılmayacaktır.
İletişim için : ogrencimuhasebesi@medipol.edu.tr
MEBİS sistemine Kullanıcı Adı ve Şifre girilerek ulaşabilir.
MEBİS sistemine girişte bir hata ile karşılaşılması durumunda mebisdestek@medipol.edu.tr adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.
MEBİS kullanım kılavuzunda örnek ders seçim işlemleri görsel olarak anlatılmaktadır.
Ders seçim işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
Ders muafiyet işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
***Ders ekleme - silme işlemleri 16 – 20 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.