BAŞKAN'DAN

Duyurular

Sağlık Bilimleri Enstitüsü  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans ve doktora başvuru sonuçları neticesinde başarılı olarak ilan edilen adayların, kesin kayıt işlemleri için istenilen belgeleri Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. Not: 1. Ders seçim ve kayıt işlemleri 05 Şubat 2018 saat:14.00’de başlayacak olup; 18 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecektir. 2. Özel öğrenci başvuruları 28 Şubat 2018 tarihine kadar devam edeceğinden, mülakata girerek kabul edilen özel öğrenciler web sayfasında ilan edilmeyecektir. İlgili anabilim dalı başkanlığının onayı ile ders seçimi yapabileceklerdir.

Değerlendirme Sonuçları ve Ödeme Bilgileri İçin TIKLAYINIZ!!