BAŞKAN'DAN

2017-2018 Bahar Dönemi Ders Seçimi İşlemleri (Güncel)

Ders seçim işlemleri Yeni MEBİS’ den yapılacak olup konuyla ilgili bilgiler ve MEBİS ders seçim kılavuzu aşağıda yer almaktadır.

Ders seçim işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Ders seçim işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler için tıklayınız.

Ders muafiyet işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Yeni MEBİS ders seçim kılavuzu için tıklayınız.

MEBİS sistemine Kullanıcı Adı ve Şifre girilerek ulaşabilir.

MEBİS sistemine girişte bir hata ile karşılaşılması durumunda mebisdestek@medipol.edu.tr adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu 1. sınıfların dışındaki önlisans ve lisans öğrencileri ders seçim işlemlerini 09 – 18 Şubat 2018 tarihleri arasında yapacaklardır.

***Ders ekleme - silme işlemleri  19 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencileri ise ders seçim işlemlerini 16 – 25 Şubat 2018 tarihleri arasında yapacaklardır.

***Ders ekleme - silme işlemleri  26 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1. sınıflarının akademik takvimi için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu 1. sınıflarının akademik takvimi için tıklayınız.

Detaylı bilgi için Fakülte / Yüksekokul  / Meslek Yüksekokulu tarafından yayımlanacak duyuruları takip edebilir, ilgili Dekanlık/Müdürlük ve danışman öğretim elmanı ile mail yoluyla iletişime geçilebilir.

*Öğrenim ücreti borcunun bulunması durumunda ders seçim sayfası açılmayacağından Öğrenci Muhasebesi Birimine başvurulması gerekmektedir.

*Muafiyet sınavı sonucuna göre birinci sınıfa başlayan öğrencilerin ders seçim işlemlerinden önce ücret farkını ödemeleri gerekmektedir. Ücret farkının ödenmemesi durumunda ders seçim sayfası açılmayacaktır.

İletişim için : ogrencimuhasebesi@medipol.edu.tr