BAŞKAN'DAN

Duyurular

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumiçi Ve Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumiçi 1.Öğretim Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumiçi 2.Öğretim Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumlararası 1.Öğretim Ortalama İle Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumlararası 2.Öğretim Ortalama İle Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurumlararası Yurtdışı Ortalama İle  Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.