BAŞKAN'DAN

2018-2019 Güz Dönemi Ders Secim İşlemleri

Üniversitemiz ön lisans ve lisans öğrencileri ders seçim işlemlerini 1 – 10 Ekim 2018 tarihleri arasında MEBİS’den yapacaklardır.

***Detaylı bilgi için Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından yayımlanacak duyuruları takip edebilir, ilgili Dekanlık/Müdürlük ve danışman öğretim elmanı ile mail yoluyla iletişime geçilebilir.

**Öğrenim ücreti borcunun bulunması durumunda ders seçim sayfası açılmayacağından Öğrenci Muhasebesi Birimine başvurulması gerekmektedir.

**Muafiyet sınavı sonucuna göre birinci sınıfa başlayan öğrencilerin ders seçim işlemlerinden önce ücret farkını ödemeleri gerekmektedir. Ücret farkının ödenmemesi durumunda ders seçim sayfası açılmayacaktır.

İletişim ve bilgi için : ogrencimuhasebesi@medipol.edu.tr

MEBİS sistemine Kullanıcı Adı ve Şifre girilerek ulaşabilir. Sisteme girişte herhangi bir hata ile karşılaşılması durumunda mebisdestek@medipol.edu.tr adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

MEBİS kullanım kılavuzunda örnek ders seçim işlemleri görsel olarak anlatılmaktadır.

Ders seçim işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
Ders muafiyet işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
Ders seçim işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler için tıklayınız.

***Ders ekleme - silme işlemleri 11 – 22 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.