Kurucu'dan

Çift Anadal/Yandal Yedek Kayıt İşlemleri

Çift Anadal ve Yandal programlarına kayıt yaptıran asil öğrenci listeleri bölümlere iletilmiştir.

Kayıt hakkı kazanan yedek öğrencilere birimler tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

Yedek kayıt için gelecek öğrenci isimlerinin mail olarak iletilmesi durumunda gerekli işlemler Birimimizce yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazanan yedek öğrenciler aşağıda yer alan ilgili dilekçeyi şahsen ya da mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine ulaştırarak kesin kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

Asil Çift Anadal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.
Asil Yandal Kayıt Dilekçesi için tıklayınız.

***Mimarlık, Mühendislik ve Öğretmenlik Çift Anadal Programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü de dahil) kayıt olacak öğrencilerin; anadal bölümüne kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS puan türlerini gösterir belgeyi kayıt dilekçesi ile birlikte şahsen ya da mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - ogrenciisleri@medipol.edu.tr

Yedek Çiftanadal / Yandal Kesin Kayıt İşlemleri 08.10.2018 - 09.10.2018