Kurucu'dan

Tez Önerisi Onaylanan Yüksek Lisans Ve Doktora Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğretim Üyeleri ve Sevgili Öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yayın ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın 19.09.2018 tarih ve 806.01.03-E.243032 sayılı yazısında iletmiş olduğu “Lisansüstü Tezlerin Elektronik Ortamda Toplanması, Düzenlenmesi ve Erişime Açılmasına İlişkin Yönerge”de belirtildiği üzere tez önerisini sunan öğrencilerimizin “Tez Otomasyon Sistemine” üye girişi yaparak “Tez Veri Girişi Formu”nu doldurmaları gerekmektedir.

Öğrenci tarafından otomasyon sisteminde doldurulan “Tez Veri Girişi Formu”nun bir çıktısı alınarak tez döneminde olan tüm yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin Enstitümüze göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli bağlantılar:

• Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yayın ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın 19.09.2018 tarih ve 806.01.03-E.243032 sayılı yazısı için Tıklayınız!

• Lisansüstü Tezlerin Elektronik Ortamda Toplanması, Düzenlenmesi ve Erişime Açılmasına İlişkin Yönerge için Tıklayınız!

• Tez otomasyon sistemine üye girişi yapmak için Tıklayınız!

Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğü