Kurucu'dan

Bahar Dönemi Ders Seçim İşlemleri

Üniversitemiz ön lisans ve lisans öğrencileri ders seçim işlemlerini 11 – 22 Şubat 2019 tarihleri arasında MEBİS’den yapacaklardır.

***Detaylı bilgi için Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu tarafından yayımlanacak duyuruları takip edebilir, ilgili Dekanlık/Müdürlük ve danışman öğretim elmanı ile mail yoluyla iletişime geçilebilir.

**Öğrenim ücreti borcunun bulunması durumunda ders seçim sayfası açılmayacağından Öğrenci Muhasebesi Birimine başvurulması gerekmektedir.

**Muafiyet sınavı sonucuna göre birinci sınıfa başlayan öğrencilerin ders seçim işlemlerinden önce ücret farkını ödemeleri gerekmektedir. Ücret farkının ödenmemesi durumunda ders seçim sayfası açılmayacaktır.

İletişim ve bilgi için : ogrencimuhasebesi@medipol.edu.tr

MEBİS sistemine Kullanıcı Adı ve Şifre girilerek ulaşabilir. Sisteme girişte herhangi bir hata ile karşılaşılması durumunda mebisdestek@medipol.edu.tr adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

MEBİS kullanım kılavuzunda örnek ders seçim işlemleri görsel olarak anlatılmaktadır.
MEBİS kullanım kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Ders seçim işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
Ders muafiyet işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.
Ders seçim işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler için tıklayınız.

***Ders ekleme - silme işlemleri 13 Şubat – 04 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.