Kurucu'dan

Akademik Personel İlanı

07.03.2019
İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğünden;
Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin yürürlükteki ilgili maddelerine göre “Devamlı statüde” öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları ve Planlama Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe şahsen yapılacaktır.
İlanda belirtilen kadrolara başvuru için gerekli belge ve bilgilere üniversitemizin web sayfası www.medipol.edu.tr den ulaşılabilir.

Fakülte/Enstitü/ Yüksekokul

Bölüm

Anabilim Dalı/Bilim Dalı/Program

Uzmanlık Alanı/Aranılan Şartlar

Kadro Sayısı

Kadro Unvanı

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Genel Cerrahi AD

Alanında Uzmanlık Yapmış Olmak

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Kadın Hastalıkları ve Doğum AD

Alanında Uzmanlık Yapmış Olmak, Jinekolojik Onkoloji Yandal Uzmanlığı Yapmış Olmak

Eğitim Fakültesi

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü

İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Matematik Eğitimi Alanında Doktora Yapmış Olmak

Sosyal Bilimler MYO

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü

Bankacılık ve Sigortacılık Programı

İslam İktisadı ve Finansı Alanında Doktora Yapmış Olmak

Dr. Öğr. Üyesi

Üniversitemiz Akademik Birimlerine Öğretim Üyesi olarak atanmak için başvuracak adayların;
a) 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,
b) Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
Yukarıda belirtilen şartları taşıyan;
Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların; başvuracağı bölüm/anabilim dalını belirtecekleri başvuru dilekçelerine; YÖK formatlı özgeçmişlerini (YÖK formatlı özgeçmiş örneğini buradan indirebilirsiniz) ve bilimsel çalışmalarını içeren 4 takım dosya veya Flash bellek/cd, Lisans Belgesi (Noter Onaylı), Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık Belgesi, varsa Yabancı dil belgesi veya eşdeğerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonuç belgesi, kimlik fotokopisi ile 4 (dört) adet fotoğraf içeren bir dosya ile birlikte İlgili Dekanlıklara/Müdürlüklere başvurmaları gerekmektedir.
İlandaki kadrolara başvuran adayların durumları ilgili mevzuat gereğince oluşturulacak jüriler tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin ilgili Yönetim Kurullarında uygun bulunması halinde, birim amirlerinin teklifi, Rektörlük Makamı ve Mütevelli Heyetince onaylanmasından sonra sözleşme gerçekleştirilmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve başvuru süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
İrtibat-Başvuru Adresi:
-Tıp Fakültesi
-Eğitim Fakültesi
İstanbul Medipol Üniversitesi, Güney Yerleşkesi, Göztepe Mah. Atatürk Cad.No:40/16
Beykoz 34810 İstanbul
Tel: 444 85 44
-Sosyal Bilimler MYO
İstanbul Medipol Üniversitesi, Kuzey Yerleşkesi, Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No:19 Beykoz/İstanbul
Tel: 444 85 44