BAŞKAN'DAN

Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümümüz ile UTİKAD arasında işbirliği

Medipol Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) yöneticileri arasında üniversite-sektör işbirliği konuları görüşüldü.

9.11.2017
Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümümüz ile UTİKAD arasında işbirliği

Medipol Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurten Polat Dede ve beraberindekiler, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (ÜTİKAD)’ı ziyaret etti. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Düzgün ve bölüm öğrencilerinin de yer aldığı ziyarette, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kıta Logistics Genel Müdür Emre Eldener ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur ile görüşüldü. Görüşmede üniversite-sektör işbirliği konuları ele alındı.