BAŞKAN'DAN

Endüstriyel Tasarım Yarışmasında birincilik Medipol öğrencisinin

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Kübra Araz, İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü.

30.11.2017
Endüstriyel Tasarım Yarışmasında birincilik Medipol öğrencisinin

İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri (İMMİB)’in düzenlediği Endüstriyel Tasarım Yarışmasında farklı kategorilerde verilen ödüller törende sahiplerini buldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı törende Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi Kübra Araz’a birincilik ödülü takdim edildi. Plastik Mamul Banyo Temizlik Ürünleri Öğrenci Kategorisinde birinci olan Araz’a 7 bin TL’lik para ödülü ile yurtdışında yüksek lisans yapmak için eğitim bursu verildi. Aynı yarışmada Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi Seher Naz Ayhan ikinci olurken yine aynı bölümde eğitim gören Ceren Sayar ise mansiyon ödülüne uzandı. Öğrenciler çalışmalarını Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu, Arş. Gör. Pelin Efilti ve tasarımcı Hatice Armağan tarafından yürütülen “Stüdyo” dersi kapsamında hazırladı.