Kurucu'dan

‘Matematik Olimpiyatları’nda kazananlar belli oldu

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Matematik Olimpiyatları’nda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

6.03.2019
‘Matematik Olimpiyatları’nda kazananlar belli oldu

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Matematik Olimpiyatları’nı kazanan öğrenciler belli oldu. Yedi farklı ilden 150 lise öğrencisinin yarıştığı olimpiyatlarda 3 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya dağıtılırken 10 kişi de ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Özel Denizli Kolejinden Halil Alperen Gözeten ve Ozan Kaymak, İzmir Fen Lisesinden ise Kaan Yolcu olimpiyatlarda altın madalya kazanan isimler oldu. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kemal Özdemir kazananlara ödüllerini takdim etti.