Kurucu'dan

“Geçmişteki güzellik algısı geçerliliğini yitirdi”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Öğretim Görevlisi Merve Eseoğlu, geçmişteki güzellik algısının geçerliliğini yitirdiğini, günümüzde doğal olmanın öne çıktığını savundu.

8.04.2019
“Geçmişteki güzellik algısı geçerliliğini yitirdi”

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri ‘Kişisel Gelişim Günleri’ kapsamında etkinlik düzenledi. Ebelik öğrencilerinin gelecek planlarına katkı sağlaması amacıyla düzenlenen programda İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Vardarlıer ile Öğretim Görevlisi Merve Eseoğlu tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Güney Kampüste düzenlenen etkinlikte Vardarlıer, derslerde başarılı olmanın işe alınma sürecinde yeterli olmadığını söyledi. İş hayatında başarılı olabilmek için ekip çalışmasına yatkınlığın, gündemi takip etmenin, yazılı ve sözlü ifadenin önemli olduğunu kaydeden Vardarlıer, kendisini geliştiren kişilerin kariyer basamaklarını tırmanabileceğini ifade etti. Öğretim Görevlisi Eseoğlu ise ‘Güzellik Ekonomisi’ başlığı altında yaptığı konuşmada geçmişteki güzellik algısının geçerliliğini yitirdiğini, günümüzde doğal olmanın ve kişinin kendisini güzel hissetmesinin öne çıktığını savundu.