Kurucu'dan

Eczacılık öğrencilerimiz yemin edip önlüklerini giydi

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri düzenlenen törenle yemin edip beyaz önlüklerini giydi. Törende konuşan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag, öğrencilere mesleğin etik değerlerinden asla taviz vermemelerini ve kendilerini sürekli güncellemelerini tavsiye etti.

15.04.2019
Eczacılık öğrencilerimiz yemin edip önlüklerini giydi

İstanbul Medipol Üniversitesi (İMÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen ‘2019 Mezunları Önlük Giyme Töreni’ Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirildi. ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas ve İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nesrin Emekli’nin de katıldığı törende öğretim üyeleri, aileler ve öğrenciler yerlerini aldı. Törende konuşan Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülden Omurtag, öğrencilere mesleğin etik değerlerinden asla taviz vermemelerini ve kendilerini sürekli güncellemelerini tavsiye etti. Eczacılık Fakültemizin 2025 yılına kadar akredite olduğunu hatırlatan Omurtag, “Genç eczacı meslektaşlarıma tavsiyem eğitimin hayat boyu devam ettiğini unutmayın. Okumayan, kendisini güncellemeyen herkes çağın gerisinde kalmaya mahkumdur. Teknolojiye ayak uydurarak, kendinizi donanımlı hale getirin. Hangi alanda çalışacak olursanız olun kendinizi daima geliştirin ancak o zaman hak ettiğiniz yerlere geleceksiniz.” dedi. Tören, öğrencilerin eczacılık yemini edip beyaz önlüklerini giymeleri ile sona erdi.