Kurucu'dan

İMÜFEST’19’un ilk gününde Haluk Levent rüzgârı esti

İMÜFEST’19, Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent’in muhteşem konseriyle başladı.

4.05.2019
İMÜFEST’19’un ilk gününde Haluk Levent rüzgârı esti

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen İMÜFEST’19’un ilk gününde sahne alan Haluk Levent 3 saat boyunca sevilen şarkılarını öğrencilerimiz için söyledi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde şarkılara eşlik eden öğrencilerimiz unutulmaz anlar yaşadı. Festivalin ilk gününde Levent’in yanı sıra DJ Yiğit Karataş ve DJ Batıhan Tanrıkulu performans sergiledi. İstanbul Medipol Üniversitesi öğrenci kulüpleri de Güney Kampüs festival alanında açtıkları stantlarla etkinliğe renk kattı. Etkinliğin ikinci gününde ise pop müziğin sevilen isimleri Yalın, Tuğçe Kandemir ve DJ Hakan Akkuş sahne alacak.