‘’Hemşirelerimiz Geleceğimiz; “Bakımın Ekonomik Gücü” Etkinliği

08.05.2024

12-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Hemşirelik Haftası kapsamında düzenlenecek olan ‘’Hemşirelerimiz Geleceğimiz; “Bakımın Ekonomik Gücü”’’ etkinliğine, Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Hayran, ‘‘Türkiye'de Sağlık Sistemi: Yeni Hizmet Modelleri’’ başlıklı konuşma ile katılım sağlayacaktır.

Bu yıl, tüm dünyada Hemşirelik Haftası’nın teması “Hemşirelerimiz Geleceğimiz; Bakımın Ekonomik Gücü” teması ile kutlanmaktadır. BİLGİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, bu önemli etkinlik kapsamında bir panel düzenlemektedir. Profesyonel hemşireliğin hasta bakım ve sağlık ekonomisi üzerine etkisi, sağlık olarak pratisyen sisteminde yeni hizmet modelleri ve yeni hizmet modellerine örnek hemşirelik tartışılacaktır.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz:

Son Güncelleme Tarihi: 16/05/2024 - 13:48