Farabi Talks, İK Uzmanı Alper Girgin’i öğrencilerle buluşturdu

25.12.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi iş birliğiyle faaliyetlerini sürdüren Farabi Talks, PepsiCo İnsan Kaynakları Uzmanı Alper Girgin’in konuk olduğu bir etkinlik gerçekleştirdi.

farabi_talks2-

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencilerinin farkındalık düzeyini arttırarak İngilizce seviyelerini geliştirmeyi amaçlayan Farabi Talks, ‘2019-2020 Akademik Yılı’nın ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda yapılan etkinlikte PepsiCo İnsan Kaynakları Uzmanı Alper Girgin öğrencilerle bir araya geldi. İş yaşamına dair tavsiyelerde bulunan Girgin, “Eşsizlik Çağında Becerilerinizi Farklılaştırın” başlıklı bir konuşma yaptı. ‘Kurumsal Hayatta İlk 100 Gün’ isimli kitabın da yazarı olan Girgin, “Başarmak için kaygı ya da kaybetme korkumuza izin vermemeliyiz” dedi. Kahoot oyununun da oynandığı etkinlikte kazananlara İngilizce kursu ödülü verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:06