Medipol ‘Dijital Pazarlama Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı

21.02.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından “Dijital Pazarlama Zirvesi” düzenlendi.

fotograf1

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Kulübü ev sahipliğinde “Dijital Pazarlama Zirvesi” gerçekleşti. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen zirve 5 oturum halinde yapıldı. İlk oturumda konuşan Acun Medya Akademi Dijital Bölüm Başkanı Gökhan Gümüş, dijital pazarlama sektöründe bilirkişi olmanın zorluklarından bahsetti. Sektörün dinamik bir yapıda olduğunu kaydeden Gümüş, bu yüzden her zaman öğrenmeye ihtiyaç olduğunu vurguladı. İkinci oturumda söz alan Dijital Medya Yöneticisi Destina Saccılarlı ise sosyal medyada ek bir kimlik oluşturarak gelir modeli elde etmenin öneminden bahsetti. Kurumsal şirketlerde çalışmanın her zaman riskler barındırdığını kaydeden Saccılarlı, sosyal medyada herkesin gelir elde edebileceğini ifade etti. İnteraktif bir şekilde ilerleyen zirvenin diğer oturumlarında Hasbro Türkiye Pazarlama Müdürü Ali Murathan Dikel, Nöropazarlama Uzmanı Seda Genç ve Influencer Melis Deniz tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 22/02/2024 - 13:21