İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Dikey Geçiş Sınavı ile Yerleşen ve Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Muafiyet Başvuruları

12.10.2020

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Dikey Geçiş Sınavı ile Yerleşen Öğrencilerin Muafiyet Başvuruları

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına yeni kayıt yaptıran DGS öğrencileri muafiyet başvurularını 12.10.2020-16.10.2020 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

** Sınıf intibakı muafiyet verilen derslerin toplam AKTS’si üzerinden hesaplanarak yapılmaktadır. Bu sebeple muaf olunabilecek bütün derslerin başvuru formunda belirtilmesi önemlidir.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).