Eczacılık öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

08.05.2017

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi son sınıf öğrencileri düzenlenen törende beyaz önlüklerini giydi.

s

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi son sınıf öğrencileri için düzenlenen önlük giyme töreni Kavacık Güney Yerleşkesi Konferans Salonunda yapıldı. Törene Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag’ın da aralarında olduğu İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Zeynep Ayna, Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Açış konuşmaları ile başlayan törende öğrencilerin hazırladığı fotoğraf sunumu gerçekleştirildi. Program, beyaz önlük giyme töreniyle son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:11