Kick boksta madalya yağmuru

22.03.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Erzurum’da düzenlenen ÜNİLİG Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda dört madalya kazandı.

ss

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından (TÜSF) Erzurum’da düzenlenen ÜNİLİG Kick Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi. Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalara 112 üniversiteden yaklaşık 600 sporcu katıldı. Kadın ve erkekler olmak üzere kick boksun 4 farklı kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda, İstanbul Medipol Üniversitesi toplamda dört madalya kazandı. Kadınlarda öğrencilerimizden Sinem Beyza Tunçeriz 50 Kg Kick Light’ta 2., Selma Kılıç 60 Kg Kick Light’ta 3., Derya Kılıç 56 Kg Full Contact’ta 3. olurken erkeklerde Mustafa Yusuf Kol ise +94 Kg Kick Light’ta 3. oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13/07/2023 - 12:11