Medipol’den futbol ve atletizmde önemli başarı

16.05.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Futbol Takımı 5. Gençlik Kupası’nda ‘İyi Futbol Ödülü’nü kazanırken öğrencilerimiz Korkmaz ve Tomak ise Field Day Atletizm Günleri’nde 3 madalyaya uzandı.

patates-5df86585-12c2-43f5-8138-2daf5ac24bf0.jpg

Her yaştan kadın ve kız çocuklarını futbol yoluyla hayatın her alanında güçlendirmeyi amaçlayan Kızlar Sahada Platformu’nun düzenlediği 5. Gençlik Kupası’nda final maçı oynandı. Penaltı atışları sonucunda Marmara Üniversitesine mağlup olan İstanbul Medipol Üniversitesi ikinci oldu. Kalamış Spor Tesisleri’nin ev sahipliğini yaptığı organizasyonda turnuva boyunca seyir zevki yüksek bir futbol sergileyen Medipol, ‘İyi Futbol Ödülü’nün de sahibi oldu.

KÖKLÜ TURNUVADA 3 MADALYA
Medipol’ü Field Day Atletizm Günleri’nde temsil eden Anıl Korkmaz ve Onur Tomak ise toplamda 3 madalya kazandı. Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda Korkmaz, 100 metre ve uzun atlama branşlarında gümüş, Tomak ise 400 metre branşında bronz madalyanın sahibi oldu. 1898’de düzenlenmeye başlanan turnuva Türkiye’nin ilk atletizm oyunları olma özelliğini taşıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 13/07/2023 - 12:12