Medipol’den uluslararası akademik iş birliği anlaşması

28.05.2020

Medipol’den uluslararası akademik iş birliği anlaşması

İstanbul Medipol Üniversitesi uluslararası akademik iş birliği anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda İstanbul Medipol Üniversitesi ile Ürdün Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığı arasında akademik iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre İstanbul Medipol Üniversitesinden alınan lisans diplomaları Ürdün tarafından tanınacak, Ürdün Tawjihi’de (Genel Ortaöğretim Sertifika Sınavı) başarılı olan öğrenciler ise Medipol’de eğitim alma hakkına sahip olabilecek. Ayrıca anlaşmayla birlikte İstanbul Medipol Üniversitesi diplomasına sahip olan öğrenciler, Ürdün’de çalışma imkânına erişmiş oldu.

Daha fazla bilgi almak için tıklayınız

Online GörüşmeBilgi Talep FormuWebinar