Prof. Metin Akay Medipol’de bir konferans verecek

26.08.2014

Houston Üniversitesi Biyomedikal Mühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Akay üniversitemizde bir konferans verecek.

b69c1ece-82bf-4d96-afe1-f2b79f604f02-metin_akay.jpg

Farklı ülkelerde biyomedikal eğitim konusunda konferanslar veren Houston Üniversitesi’nden Türk bilim adamı Prof. Dr. Metin Akay, önümüzdeki Pazartesi günü Medipol Üniversitesi’nde bir konuşma yapacak. Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortez Protez Bölümünün davetlisi olarak Medipol’e gelecek olan Akay, 10.30’da Kavacık Kampüsünde “Advances in Neural Engineering Research and Education” konulu bir konferans verecek.

Sinirbilim mühendisliği alanında uzmanlaşan Metin Akay, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü 1981 yılında bitirdi. Aynı üniversitede 1984 yılında bilim uzmanlığını alan Akay, 1990 yılında doktorasını Rutgers Üniversitesinde tamamladı. Halen Houston Üniversitesinde Biyomedikal Mühendislik Bölüm Başkanı olan Akay, farklı ülkelerde biyomedikal eğitim konusunda konferanslar veriyor, konuşmacı olarak kongre ve sempozyumlara katılıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:33