Prof. Öztürk, AA ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

29.12.2020

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

a

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Prof. Öztürk, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında objektiflerine yansıyan fotoğraflarını tek tek inceleyerek yaşam, spor ve haber kategorilerinde üç fotoğrafı seçti. Öztürk, haber kategorisinde Onur Çoban’ın “Gence’de yeğene veda”, spor kategorisinde Erçin Ertürk’ün “Antrenmanlarını evinin bahçesindeki portatif havuzda yapıyor”, yaşam kategorisinde ise Band Kanani’nin “Kabe’de koronavirüs sessizliği” başlıklı fotoğraflarına oy verdi. AA’nın dünyayı derinden etkileyen süreçleri anlatan ve kendisini de etkileyen 3 fotoğrafına oy verdiğini belirten Öztürk şöyle dedi: “Özellikle salgın sürecinde Anadolu Ajansı imzalı haberlerde gördüm ki AA’nın çok iyi bir kadrosu var. Web’teki taramalarımızda pek çok haberin altında Anadolu Ajansı imzasını görmek sevindirici. Özellikle sağlık haberciliği kolay değil. Sağlık haberciliği ve okuryazarlığına daha çok katkı vermelerini diliyorum.”

Haberin tamamı Anadolu Ajansı tarafından yayımlanmıştır, okumak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 24/02/2023 - 09:34