Üniversitemizdeki sağlıkçılar CoronaVac aşısı olmaya başladı

15.01.2021

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları da CoronaVac aşısı olmaya başladı.

asi_medipol_saglik-f4c3abb6-9d9a-45df-b029-00937f1b8973.JPG

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra “Acil Kullanım Onayı” verilen CoronaVac aşısı, sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda Medipol Eğitim ve Sağlık Gurubu bünyesindeki sağlık merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları da CoronaVac aşısını olmaya başladı. İstanbul Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Medipol Mega Üniversite Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı aşısını yaptırdıktan sonra şunları söyledi: “Bütün dünya ile birlikte maalesef zor ve endişeli aylar geçirdik. Bu aşıyla birlikte bu zor günleri atlatacağımızı düşünüyoruz. Geleceğe daha ümitle bakacağımız bir döneme girmiş olduk. Tüm Türkiye’de sağlık çalışanları başta olmak üzere aşılama faaliyetleri başladı. Biz de Medipol Ailesi olarak ilk aşılarımızı vurulduk.”

Son Güncelleme Tarihi: 03/01/2023 - 16:10