2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI GENEL ŞARTLAR
Meslek Yüksekokulu/Program : Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu/Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri | Eğitim Dili :Türkçe | Eğitim Süresi : 2 Yıl | Zorunlu Hazırlık Programı : -  | Puan Türü : TYT
BURS
ORANI
2020-2021 2019 YKS SONUÇLARINA GÖRE
KONTENJAN ÖNERİLEN
ÜCRETLER
(KDV Dahil)
ÜCRETLER
(Tercih İndirimi
KDV Dahil)
TABAN PUAN
- Tüm öğrenciler burslu alındığından ücretli kontenjanımız bulunmamaktadır.
Tam Burslu 9 - - Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ilk kez 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrenci kabul edeceği için taban ve tavan puanları oluşmamıştır.
%50 İndirimli 51 12.960 TL 9.720 TL
TOPLAM KONTENJAN 60

*Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri eğitimi mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler: 1) Adli sicil kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak. 2) Bayanlar için 160 cm-180 cm arası boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak). 3) Erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak). 4) Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları gerekmektedir.). 5) Kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, yara izi vb. bulunmamak.

* Programların başarı sırası bilgilerine ulaşmak için lütfen ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzu inceleyiniz.

* Ücretlere %8 KDV dahildir. Her yıl için öğrenim ücreti Mütevelli Heyeti tarafından yeniden belirlenip, akademik yıl başlamadan ilan edilir. Öğretim ücretinden olası yıllık artışlar, bir önceki yıla göre tüketici fiyatlarındaki artış (TÜFE) ile sınırlı tutulacaktır.

* Öğretim ücretinin tamamının kayıt sırasında peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanacaktır.

* Tercih İndirimi, Kardeş İndirimi, Engelli Öğrenci İndirimi, Milli Sporcu İndirimi, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim İndirimi, Özel Protokol Anlaşmalı Lise İndirimi, Dikey Geçiş Sınavı İndirimi İçin Lütfen Burslar Sayfasını İnceleyiniz.

* Detaylı Bilgi İçin 444 85 44

Online GörüşmeBilgi Talep FormuWebinar