Medipol ve MÜSİAD arasında iletişim iş birliği

26.12.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

imza_toren_musiad-d035b869-3bf7-4788-8588-dabfd1bbc786.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) arasında eğitim, akademi ve iletişim çalışmalarını kapsayan iş birliği protokolü imzalandı. Protokolü taraflar adına İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan imzaladı. Kuzey Kampüs’te gerçekleşen imza törenine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Korhan Mavnacıoğlu, MÜSİAD Akademi Kamu Sanayi İş Birliği ve Proje Takibi Komitesi Başkanı Abdulsamet Temel ile MÜSİAD Sağlık Ürünleri ve Hizmetleri İhracatı Komitesi Başkanı Levent Can da katıldı. Medipol Medya Merkezi’ni de ziyaret eden MÜSİAD heyeti, önümüzdeki dönemde MÜSİAD TV çatısı altında yapılacak yayınlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:05