BAŞKAN'DAN

Duyurular

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortalama Şartına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Beslenme Diyetetik Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Beslenme Diyetetik Bölümü Kurumlararası (Yurt Dışı) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Ebelik Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü Kurum İçi Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Odyoloji Bölümü  Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sosyal Hizmet Bölümü Kurumlararası (Yurt İçi) Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.