BAŞKAN'DAN

Tıp Ve Diş Hekimliği Türkçe Muafiyet Sınav Duyurusu

Türkçe Muafiyet Sınavı

2018-2019 Akademik Yılı Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Türkçe Muafiyet Sınavı 13 Eylül 2018 tarihinde Saat 10.00'da Medipol Üniversitesi Kavacık - Güney Kampüs B2 katı 2B-01 sınıfında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin İstanbul trafik koşulları dikkate alınarak sınav saatinden en az yarım saat (30 Dakika) önce sınav yerlerine gelmeleri tavsiye olunur.

Sınava Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin dışında diğer bölümlerden öğrenci kabul edilmeyecektir.

Sınava, yanında kimlik veya pasaport belgeleri bulunmayan öğrenciler alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin sınava gelirken kendi kalem ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir.

Sınıf listeleri için tıklayınız.

Listede yer almayan ancak Türkçe muafiyet sınavına girecek Tıp, Diş ve Uluslararası Tıp Fakülteleri öğrencilerimiz de Güney Kampüs 2B-01 dersliğinde sınava girebilirler.