BAŞKAN'DAN

Medipol Üniversitesi Anatomi Laboratuvarını ileri düzeyde geliştirdi

Medipol Üniversitesi bünyesinde kurulan anatomi laboratuvarı, yaklaşık bin metrekarelik yerleşim alanıyla Türkiye’nin en büyük ve en modern alt yapısına sahip anatomi laboratuvardan biri olarak öne çıkıyor.

3.1.2018
Medipol Üniversitesi Anatomi Laboratuvarını ileri düzeyde geliştirdi

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü bünyesinde kurulan anatomi laboratuvarı, yaklaşık bin metrekarelik yerleşim alanıyla Türkiye’nin en büyük ve en modern alt yapısına sahip anatomi laboratuvardan biri olarak öne çıkıyor. Laboratuvarda bulunan 11 adet kadavra, öğrencilerin eğitimi ve bazı cerrahi branşların girişimsel çalışmalarında kullanılacak. Maket laboratuvarında bulunan maketler, sayı ve çeşitlilik bakımından her branştan öğrenciye hitap edebilecek ve aynı anda 100 öğrenciye eğitim verebilecek. Laboratuvarda ilerleyen dönemde yurt içi ve yurt dışı cerrahi kursların yapılması planlanıyor.