2024-2025 Akademik Yılı Erken Kayıt İndirimi

05.06.2024

2024-2025 AKADEMİK YILI

ERKEN KAYIT İNDİRİMİ

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerimizin 2024-2025 akademik yılı öğrenim ücretleri belirlenmiştir. Öğrenim ücretlerinizi MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve çevrim içi olarak ödeyebilirsiniz.

Erken kayıt indiriminden yararlanacak öğrencilerimizin 10-28 Haziran 2024 tarih aralığında gerçekleştirecekleri peşin ödeme tutarları %15 indirimli olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini belirtilen tarih aralığında peşin veya kredi kartı ile tek seferde (taksitsiz olarak) ödemeleri gerekmektedir.

•Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin MEBİS hesapları üzerinden ödeme işlemleri ekranını kullanmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri ekranından birden çok kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Kredi kartı ile ödeme işlemleri sadece MEBİS üzerinden yapılmaktadır.

•Havale, EFT ve nakit ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin üniversitemizde nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini üniversitemiz banka hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 09-20 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde (Taksitsiz) ödenmesi hâlinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz ise indirimsiz tutar üzerinden kredi kartıyla 9, OTS (Okul Taksit Sistemi) ile 10 taksit imkânlarından yararlanabilirler.

2019-2020 ve takip eden akademik yıllarda yurt dışı kontenjandan üniversitemize kaydolan ön lisans ve lisans programları öğrencilerimiz erken kayıt indiriminden yararlanamayacaklardır.

İstanbul Medipol Üniversitesi  Banka Hesap Numarası

Türkiye Halk Bankası
Altunizade Ticari Şube: (09896)
Hesap No: 16000024
Alıcı Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi
IBAN No: TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

Önemli Not:
Ödemelerini havale, EFT ve nakit olarak gerçekleştirecek öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soy ad yazmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Çağrı Merkezi: 444 85 44