İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu'ndan Feza Gürsey Kütüphanesi'ne Büyük Kitap Bağışı!

13.08.2024

kitap bağışı

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Kütüphanesi'ne yaklaşık bin adet İngilizce okuma, yazma, dinleme, konuşma, genel İngilizce ve iş İngilizcesi kitapları bağışladık. Bu önemli bağış, kütüphanenin zengin koleksiyonunu daha da güçlendirecek ve dil öğrenmek isteyen bireyler için büyük bir kaynak sağlayacak. Kitaplarımız, öğrenciler, profesyoneller ve İngilizce diline ilgi duyan herkesin kullanımına sunulacak. Dil eğitimine verdiğimiz bu katkının, birçok insanın hayatına dokunacağına inanıyoruz.

Bu süreçte emeği geçen başta Dil Okulu Müdür Yardımcısı Murat Şahin’e ve Öğretim Görevlileri Bülent Yaşar, Hatice Gizem Aydın, Cihad Furkan Eliaçık, Özlem Adhami, Mustafa Büyükbucaklı, M. Mustafa Kaya, Onur Başdinç, Zeliha Öztürk, Ayda Tandırcı, Cansu Çiprut, Ayşe Kılıç, Güngör Kırış Uğuzluoğlu, Umut Salih Özbay, Arzu Tuna, Gökçe Özgen, Taner Akbaş, İldeniz Keskinkaya, Serkan Yar ve nakliye konusunda destek veren ISS personeline teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13/08/2024 - 11:22