Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurum İçi, Kurumlar Arası (Yurt İçi), Kurumlar Arası (Yurt Dışı) Ortalama Şartına Göre Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

12.08.2022

Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen öğrencilerin eksik ve onaysız evraklarını, E-imzalı / Islak imzalı olarak kayıt süresi içerisinde Dekanlığa ulaştırmaları gerekmektedir.

Kurum İçi Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü (Kurumlar Arası Yurt Dışı) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Ebelik Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız

Hemşirelik Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Odyoloji Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Sosyal Hizmet Bölümü (Kurumlar Arası Yurt İçi) Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2022 - 07:52