Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası (Ortalama Şartı İle) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

25.07.2024

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası Yurt içi ( Ortalama Şartı İle)  Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları:

• Bankacılık ve Sigortacılık Programı Kurumlar Arası (Ortalama Şartı İle) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

• İşletme Yönetimi Programı Kurumlar Arası (Ortalama Şartı İle) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

• Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı Kurumlar Arası ( Ortalama Şartı İle) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası Yurt Dışı ( Ortalama Şartı İle)  Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları:

• Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Kurumlar Arası( Ortalama Şartı İle) Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 25/07/2024 - 12:04