Dijitlal Keşif: Geleceğe Dokunan Eller

Toplumsal Katkı Komisyonu

Dijital Keşif: Geleceğe Dokunan Eller Projesi

1.    Projenin Aşamaları:

• Mimari Tasarım: Proje, teknoloji sınıfının fiziksel yapısını oluşturmak için mimari tasarım aşamasıyla başlar.
  • Eğitim Materyallerinin Seçimi: Teknoloji sınıfında kullanılacak materyaller uzmanlar eşliğinde belirlenir.
  • Eğiticinin Eğitimi: Eğitmenler, teknoloji sınıfının işleyişi ve materyallerin etkili kullanımı konusunda eğitilir.
  • Etkinlik İçeriklerinin Oluşturulması: Çocukların yaşlarına ve öğrenme düzeylerine uygun etkinlikler hazırlanır.

2.    Bakırköy Adalet Anaokulu’nda Teknoloji Sınıfı:

• İhtiyaçlar ve uygunluklar belirlenerek bir teknoloji sınıfı oluşturulmuştur.

3.    Eğitim İçeriği:

• Eğitim materyallerinin etkili kullanımı ve çocuklarla yapılacak eğitim uygulamalarının içeriği, çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmayı amaçlar.

Geleceğe dokunan ellerin teknolojiyle buluşmasını sağlayan bu projede yer alan İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Elemanlarına ve proje sponsoru T3 Vakfı’na teşekkürlerimizi sunar, projenin geleceğe ışık tutacak ilham verici bir kaynak olmasını ümit ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 06/08/2024 - 11:44