Türetici Atölyesi - Genç Türetici

12.06.2024

Toplumsal Katkı Komisyonu

a

5 yıldır sosyal medya hesaplarımızdan türeticilerle buluştuğumuz ‘Türetici Atölyesi’ Medipol Üniversitesi İletişim fakültesi ve Toplumsal Katkı Komisyonu işbirliğiyle workshop etkinliğiyle alışveriş merkezi ziyaretçileriyle buluştu.

Nevçarşı AVM'de düzenlenen "Türetici Atölyesi- Genç Türetici" adlı workshop etkinliği, gençleri bilgi ve deneyimlerle buluşturduğu için  ilgi gördü. Etkinlik, katılımcılara yaratıcılıklarını keşfetme ve geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda çevreye duyarlılık konusunda da farkındalık oluşturdu.

Katılımcılar, karbon ayak izi hakkında bilgi edinip ölçüm yaptırdılar, kompostolamayı direkt deneyimleyerek öğrendiler ve “atma dönüştür” projesi kapsamında geri dönüşüm projeleri yaptılar. Atölye çalışmaları sırasında, sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve yenilikçi fikirlerin önemi gibi konular ele alındı. Bu sayede katılımcılar, geleceğin sorunlarına çözüm bulma konusunda daha bilinçli hale geldiler.

"Türetici Atölyesi- Genç Türetici" etkinliği, gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve çevre konusunda daha duyarlı bir nesil yetiştirmeye katkı sağladı. Bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi, toplumda sürdürülebilirlik ve yenilikçilik bilincinin artmasına yardımcı olacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 14/06/2024 - 10:14