Ana içeriğe atla

2. Bilim Şenliği 7-8 Mayıs’ta Kavacık’ta yapılacak

30.04.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi’nin geçen yıl ilkini düzenlediği Bilim Şenliği’nin 2.’si Kavacık Yerleşkesinde 7-8 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

a45f5d7-bilim-senligi.jpg

Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Çikler’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Bilim Şenliğinde üniversitemizin tüm bölümlerindeki öğrencilerimiz, 1 yıl boyunca danışman hocaları ile yaptıkları projeleri sözlü ve poster şeklinde sunacak. Şenlikte 14 sözlü sunum, 30’u aşkın sayıda poster sunumu, 3 adet interaktif sunum ve 3 sergi yer alacak.

 

Bu yılki şenliğimizin açılış konuğu Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark, İnovasyon ve Ar-Ge Koordinatörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu. Dr. Büyükuslu, Bilim Şenliği kapsamında öğrencilerimize “İnovasyon ve Teknoloji Transferi” başlıklı bir sunum yapacak.

 

Şenliğin 2. gününde Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz, gerçek bir davadan yola çıkarak hazırladıkları sanal bir mahkeme salonunda bizlere bir davanın nasıl çözümlendiğini aktaracak.

 

Bilimsel etkinliklerin yanı sıra Sosyal Sorumluluk Kulübü üyesi öğrencilerimiz, düzenledikleri kermes ile şenliğimize katkıda bulunurken sözlü sunum aralarında öğrencilerimizin canlı müzik performansları ve ebru sanatı gösterileri sergilenecek. Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimiz yeni çıkardıkları “Kağıt Helva” dergisinin tanıtımını da şenlik kapsamında yapacak ve konuklarımıza kağıt helva ikramında bulunacak.

 

Bilim Şenliğinde Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Kevser Urhan ile Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Cansu Temiz Kampüs Sorumluları olarak görev alırken okulumuzun pek çok bölümünün farklı sınıflarından öğrenciler de onlara destek oluyor.

 

Şenlik süresince Haliç ve Kavacık Yerleşkeleri arasındaki ulaşım servislerle ücretsiz sağlanacak.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:30