2. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu başladı

04.06.2014

2. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde başladı.

7-afdd7535bbb3-Remer_kurs.jpg

İlki geçtiğimiz aylarda Kavacık Kampüsü içinde yer alan Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) Konferans Salonunda yapılan “Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu”nun ikincisi Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde başladı. 13 Haziran’a kadar devam edecek olan kursa 32 kişi katılım gösterdi. REMER ile birlikte REMER bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Medipol Üniversitesi Tıbbi Araştırma Merkezi (MEDİTAM) tarafından düzenlenen eğitim, klinisyen ve araştırmacıların çalışma yaparken kullandıkları deney hayvanlarını etik kurallara uygun bir şekilde kullanılabilmesine yönelik olarak düzenleniyor. Uluslararası geçerliliği bulunan sertifika programı, teorik ve uygulama olmak üzere toplam 80 saatlik eğitimden oluşuyor.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:01