Ana içeriğe atla

2022’nin doktorları beyaz önlüklerini giydi

14.03.2016

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri, “Geleceğin Doktorları 2022” töreninde beyaz önlüklerini giyerek isimliklerini yakalarına taktı.

c080ddc283-2022_Onluk_Giyme_Toreni.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri için düzenlenen “Geleceğin Doktorları 2022” önlük giyme töreni, 13 Mart 2016 Pazar günü Pullman Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı ve İşletme Direktörü Özer Koca’nın da aralarında olduğu Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu yöneticileri, öğretim üyeleri, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

2022’NİN DOKTORLARI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Prof. Dr. Ufuk Şakul yaptı. TRT spikeri Ömer Ersöz’ün sunduğu törende tek tek anons edilen öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi, ilk hekim isimlikleri takıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından canlı müzik dinletisi ile devam eden program, yemek ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:03