30’u aşkın ülke ‘Uluslararası Kültür Festivali’nde bir araya geldi

14.06.2023

30’u aşkın ülkeden Medipol öğrencilerinin katılım gösterdiği ‘Uluslararası Kültür Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu.

festival.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ofisi tarafından organize edilen ‘Uluslararası Kültür Festivali’ tamamlandı. Güney Kampüs’te yapılan festivale 30’u aşkın ülkeden öğrenciler katılım gösterdi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan festival alanı, bayraklarla süslenmiş stantlar ve renkli dekorasyonlarla ilgi çekti. Farklı ülkelerin kültürel mirasını yansıtan yiyecekler, geleneksel sanat eserleri ve müzik aletleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Festival boyunca öğrenciler tarafından gerçekleştirilen dans gösterileri ve müzik performansları ise katılımcılar tarafından heyecanla takip edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 14/06/2023 - 17:27