Abdurrahman Babacan 28 Şubat’ı anlattı

23.01.2013

"Binyılın Sonu: 28 Şubat" kitabının yazarı Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Abdurrahman Babacan, Medipol öğrencilerine 28 Şubat sürecini anlattı.

d

"11 Eylül Tarihsel Dönüşümün Analizi" ve 3 ciltlik "Binyılın Sonu: 28 Şubat" kitaplarının yazarı Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Abdurrahman Babacan, Medipol Üniversitesi öğrencilerine 28 Şubat sürecini anlattı.

Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulübünün “28 Şubat post modern darbe süreci”  üzerine Kavacık Kampüsünde düzenlediği söyleşinin konuğu olan Babacan, 90’lı yılların ekonomik, siyasi ve sosyolojik durumuna değindi. O dönemde birçok farklı kesimin mağdur edildiğini belirten Babacan, darbenin toplum hayatına müdahalesinin tam olarak neye tekabül ettiğini ve darbeyi gerçekleştirenlerin bu gün toplum nezdindeki durumuna değindi. Söyleşide katılımcılar soru ve yorumları ile programa katıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:12