Bahar Şenliği coşkuyla kutlandı

08.05.2015

Medipol Üniversitesi Bahar Şenliği, hava muhalefetine rağmen coşkuyla kutlandı. Türk Pop Müziğinin ünlü isimleri Ozan Doğulu ve Ece Seçkin, şarkılarını Kavacık Kampüsümüzde Medipol öğrencileri için..

1-7208aefa9749-Bahar_Senligi_OzanDogulu_EceSeckin.jpg

Medipol Üniversitesi Bahar Şenliği, 7 Mayıs 2015 günü gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde stantların kurulduğu şenlikte yiyecek-içecek çadırları, öğrencilerin vakit geçirebilecekleri langırt ve rodeo gibi oyun platformları yer aldı. Akşama doğru ise sahne etkinlikleri başladı. İlk olarak Medipol Üniversitesi Türk Müziği Bölümü öğrencileri sahne alarak şarkılar seslendirdi. Ozan Doğulu ve Ece Seçkin konserinin yaklaştığı saatlerde yağmur sürprizi yaşandı. Yağmur şiddetini artırdığı için sahne kapalı alana taşındı ve konser gecikmeli olarak başladı. Gece geç saatlere kadar süren konserde öğrenciler, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in seslendirdiği şarkılarla eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:22