Büyükaslan, “Siyasetin Dili”ni anlattı

16.12.2015

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Ali Büyükaslan, yakın siyasi tarihimizin önemli figürlerinin siyasette kullandıkları dil ve söylemleri irdeledi.

8ffbf90e-78dd-4598-bf44-40ebac353316-Buyukaslan_Siyasetin_Dili.JPG

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Ali Büyükaslan, “Medipol Üniversitesi Siyaset Konuşmaları”nın ikincisinde konuştu. Kavacık Kampüsünde düzenlenen söyleşiye akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Söyleşide Büyükaslan, siyasilerin kullandıkları dil ve söylemlerini, siyasetin görsel dilini ve etimolojisini anlattı. Türkiye’de siyaset dilinin seçmenle yakın temas halinde oluştuğunu ifade eden Büyükaslan, bazen de arzu edilmeyen argo kelimelerin Türk siyasetçiler tarafından kullanılabildiğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 16:15