Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nün sahibi Mehmet İpşirli

11.12.2018

2018 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin sahipleri açıklandı. Ödüle, tarih ve sosyal bilimler alanında Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İpşirli layık görüldü.

umhurbaskanligi_Odul.jpg

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirildi. Toplantıda bu yıl Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin verileceği isimler de belli oldu. Yapılan açıklamaya göre, Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İpşirli, tarih ve sosyal bilimler alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nün sahibi oldu. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sinema alanında Türker İnanoğlu'na, müzik alanında Erol Sayan'a, sanat/fotoğraf alanında İzzet Keribar'a, vefa ödülü ise Mehmet Akif Ersoy'a verildi. Ödül töreni 19 Aralık'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 13/01/2024 - 13:21