Danimarkalı öğrenciler Medipol’de proje geliştirecek

11.05.2016

Danimarkalı 24 öğrenci çeşitli projeler geliştirmek için Medipol Üniversitesi’nde eğitimler alacak.

9765341a-281e-476e-b95d-126915eab353-Danimarkali_Ogrenci_Grubu(1).jpg

Danimarka Lillebaelt Akademi’den gelen 24 kişilik öğrenci grubu, çeşitli projeler geliştirmek için Medipol Üniversitesi’ne geldi. Bilgisayar Programlama Bölümünde okuyan öğrenciler 14 Mayıs’a kadar Kavacık Kampüsüne eğitim görecek. Doç. Dr. Gökhan Silahtaroğlu ve Yrd. Doç. Dr. Rana Atabay'ın denetiminde 8 ayrı proje hazırlayacak olan grup, toplamda 8 ders alıp 3 ayrı geziye katılacak. Öğrencilerin dünyaca ünlü Flappy Bird oyunu üzerinde yaptıkları tema çalışması ise gerçekleştirdikleri projelerin en ilginç olanı. Öğrenciler oyunun grafik nesnelerinde Kayıp Balık Nemo, ahtapot ve Anadolu kartalını kullandı. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünün ev sahipliğinde devam eden ziyaret, öğrencilerin İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ndeki öğretim üyelerine sunacakları çalışmalarla sonlanacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:02