Delilbaşı ve Yüzbaşıoğlu, diş hekimlerine uygulamalı eğitim verdi

30.11.2012

Diş Hekimliği Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı ve Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu, "Dental Ürün Günleri" kapsamında diş hekimlerine uygulamalı eğitim verdi.

605-cagri-emir-hoca-egitim.jpg

İstanbul Diş Hekimleri Odasının “Sürekli Diş Hekimliği Eğitim Programı” kapsamında organize ettiği Dental Ürün Günleri’nin ikincisi, 28 Kasım 2012 Çarşamba Günü Taksim Elite World otelinde gerçekleşti. “Dental İmplantlar ve Greft Materyalleri” başlığıyla yapılan etkinliğe diş hekimleri yoğun bir katılım gösterdi. Etkinlikte üniversitemizi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı ve Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu temsil etti. Delilbaşı, “Sinus Lifting İçin Yeni Çözümler: Transkrestal Sinus Lifting” başlığı ile bir sunum yaparken, Yüzbaşıoğlu “Zor Vakalarda ve Estetik Bölgelerde Kişisel Abutment Teknikleri” konusunda katılımcılara uygulamalı eğitim verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:38