Diş Hekimliği 1.sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

04.11.2014

Diş Hekimliği 1.sınıf öğrencileri, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giydi.

7-a846-2e7649604096-dis_onluk_toren_2014.JPG

“Diş Hekimliği Fakültesi 2014-2015 Akademik Eğitim Yılı Açılışı ve Önlük Giyme Töreni” dün akşam Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonun'nda düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sina Uçkan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Diş Hekimliği Fakültesi Eski Dekanı Hüsamettin Oktay, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kokteyl ve canlı müzik dinletisinin ardından başlayan törende ilk olarak şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sina Uçkan ve Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın birer konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra salona çağrılan öğrencilerimiz, hocaları ve ailelerinin alkışları arasında sahnedeki yerlerini aldı. Tek tek anons edilen öğrencilerimize, hocaları tarafından beyaz önlükleri giydirildi. Toplu fotoğraf çekimi ile sona eren törenin ardından öğrenciler, arkadaşları ve aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 16:05