Diş Hekimliğinde Ergonomi ve Koruyucu Fizyoterapi Konferansı yapıldı

27.05.2014

İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Düşünce ve Araştırma Kulübüne üye öğrenciler, “Diş Hekimliğinde Ergonomi ve Koruyucu Fizyoterapi” adlı konferansta bir araya geldi.

17533-Dis_Hekimligi_Fizyoterapi_Konferansi.jpg

Konferansı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Oktay, kulüp danışmanı Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu, Medipol, İstanbul ve Bezmiâlem Vakıf Üniversiteleri öğrencilerinin de aralarında olduğu yaklaşık 90 kişi izledi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Devrim Tarakçı, Yrd. Doç. Dr. Aysel Yıldız ve Yrd. Doç. Dr. Esra Atılgan öğrencilere meslek hayatları sırasında karşılaşacakları kas ve iskelet sistemi hastalıkları hakkında bilgi verdiler. Uygulamalı eğitimde bu hastalıklardan korunma yöntemleri de anlatıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:05