Doç. Dr. Arzu İrban, Suudi Arabistan'da ozon ile ağrı tedavisini anlattı

04.03.2014

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu İrban, 12-14 Şubat tarihleri arasında Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen "3rd Suudi Society of Pain Medicine International C..

9c30077af1-arzu-irban-kongre.jpg

Saudi Society of Pain Medicine ve Pan Arab Union of Pain Management tarafından düzenlenen konferansta "Ağrı Tedavisinde Paşa kateter ile Puls Radyofrekans Uygulamaları" ve "Ağrı Tedavisinde Ozon" konuları hakkında 2 konuşma yapan İrban, bu konudaki bilgi ve deneyimlerini anlattı. İrban bu uygulamalarla sağlanan etkin ağrı tedavisinin hastaların yaşam kalitesi üzerine olumlu etkileri olduğunu vurguladı. Ayrıca İrban hem uluslararası akademik işbirliklerinin sağlanması, hem de Sağlık Turizminin geliştirilmesinde akademisyenlerin uluslararası platformlarda ülkemizi ve üniversitemizi temsilinin önemini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 11:42